Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nastavio dominaciju

ATP Barcelona: Osmi naslov za Nadala!

Rafael Nadal nastavio je svoju dominaciju na zemljanom ATP turniru iz serije 500 u Barceloni. Do osmog naslova u devet godina na turniru stigao je pobjedom nad sunarodnjakom Nicolasom Almagrom 6-4, 6-3...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom setu španjolskog finala Nadal je uspio preokrenuti zaostatak 3-0 uz dvostruki break, a ukupno mu je za pobjedu trebao jedan sat i 32 minute igre. Bio je ovo deseti međusobni ogled ove dvojice tenisača i deseta pobjeda Nadala.

"Kralj zemlje" je protiv Almagra ujedno slavio svoju 39. uzastopnu pobjedu na turniru u Barceloni, te je popravio omjer protiv sunarodnjaka u ATP finalima na 13-0.

Otkako se u veljači vratio natjecateljskom ritmu nakon sedmomjesečne pauze uvjetovane ozljedom lijevog koljena, Nadal je igrao u finalima svih šest turnira na kojima je nastupio. Pritom je osvojio četiri naslova i jedini je igrač kojem je to uspjelo ove sezone (Sao Paulo, Acapulco, Indian Wells i Barcelona). (TS)

ATP Barcelona, finale:

Nadal (2) - Almagro (4) 6-4, 6-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider