Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Tenis
Uoči Melbournea

ATP Auckland: Borna Ćorić poražen na startu

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Aucklandu, nakon što ga je u 1. kolu sa 6-4, 6-3 svladao Španjolac Pablo Carreno-Busta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premijerni nastup na turniru u Aucklandu nije dobro prošao za 18-godišnjeg hrvatskog tenisača Bornu Ćorića. Jedan izgubljen servis u prvom setu te još dva u drugom koštali su ga poraza u 1. kolu od 49. tenisača svijeta, Španjolca Pabla Carreno-Buste, koji je slavio sa 6-4, 6-3.

Ćorić je u prvom setu ostao bez break-lopte, a servis je izgubio u sedmom gemu. Carreno-Busta je breakom otvorio i drugi set. Jedine prilike za povratak u meč Ćorić je propustio kad je imao dvije break-lopte za izjednačenje na 3-3. No, nakon što je ostao bez realizacije, hrvatski tenisač još je jednom u devetom gemu izgubio servis, a time i ovaj dvoboj koji je trajao tek 72 minute.

Mladom Zagrepčaninu ovo je bio osmi nastup u glavnom ždrijebu nekog ATP turnira i četvrti poraz u prvom kolu. Sezonu je otvorio pobjedom u 1. kolu ATP turnira u Chennaiju nad Nizozemcem Robinom Haaseom, a u 2. kolu ga je svladao kasniji osvajač naslova, Švicarac Stan Wawrinka. Sljedeći nastup Ćorić će imati na prvom Grand Slam turniru sezone Australian Openu, koji u ponedjeljak započinje u Melbourneu.

ATP Auckland - 1. kolo:

Pablo Carreno-Busta (Špa) - BORNA ĆORIĆ (HRV) 6-4, 6-3
Albert Ramos (Špa) - Paolo Lorenzi (Ita) 6-4, 6-3
Alejandro Falla (Kol) - Jose Statham (NZ) 6-4, 6-4
Kenny De Schepper (Fra) - Santiago Giraldo (Kol/6) 6-2, 6-3
Diego Schwartzman (Arg) - Guillermo Garcia-Lopez (Špa/7) 6-2, 4-6, 6-1
Donald Young (SAD) - Go Soeda (Jap) 6-7 (2), 6-1, 6-3
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider