Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Junak i tragičar

Veliki prijatelji: Suarez otkrio što je rekao nesretnom Gerrardu

Dvama golovima engleskoj nogometnoj reprezentaciji za 2-1 pobjedu Urugvaja Luis Suarez dokazao je da se u potpunosti oporavio od ozljede koljena kojoj je podvrgnut prošlog mjeseca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luis Suarez briljirao je je protiv Engleza i vjerojatno ih poslao kući.

''Ovo je bilo poput sna. Poput sna kojeg sam sanjao jako često. Ovo je bila jedna od najboljih utakmica koje sam odigrao, nevjerojatan trenutak za mene. Prije nekoliko dana možda ne bi pomislio da je ovo moguće'', rekao je Suarez.

Potom se Liverpoolov napadač dotaknuo svojih engleskih kritičara.
''Prije ove utakmice puno se ljudi u Engleskoj smijalo mojem stavu u posljednjih nekoliko godina. Ovo je jako dobar trenutak za mene i želio bih vidjeti što sada misle.''

Usprkos pobjedi Suarez je imao suosjećanja za svog klupskog kolegu iz Liverpoola Stevena Gerrarda. Njegovo posklizavanje u derbiju protiv Chelseaja jedan je od razloga zašto je Liverpool ostao bez premierligaškog naslova prošle sezone, dok je njegovo vraćanje lopte glavom prema golu prethodilo Suarezovom pobjedničkom golu protiv "gordog Albiona".

''Rekao sam mu da nastavi dalje. On je najbolji igrač s kojim sam igrao na travnjaku. Ovo je za njega nesretan trenutak. Ne volim kada ovako pati. Rekao sam mu: "Nastavi dalje, zaboravi na utakmicu, jedan si od najboljih."

Sjećamo se kako je Gerrard tješio Sureza nakon prosipanja 3:0 kod Crystal Palacea na kraju sezone, sada je slika bila obrnuta…(I.Š./TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider