Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HNS tvrdi drugačije

Teške optužbe: 'Bijesni Hrvati su porazbijali svlačionicu!'

Brazilski mediji teško su optužili hrvatske nogometne reprezentativce…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ČITAJTE NAJNOVIJE VIJESTI O SVJETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU!

Naime, tamošnji novinari tvrde kako su izabranici Nike Kovača, bijesni zbog japanskog suca koji je Brazilcima poklonio penal za 2:1, svoj bijes navodno iskalili na stolu u svlačionici i zidovima.

„Sve je prljavo! Uprljali su sve što se moglo uprljati! A po hodnicima su napravili poplavu“, tvrdi Andres Sanchez, direktor stadiona u Sao Paulu.

Brazilski mediji pišu da je razbijen stol i dekorativni ukrasi na zidovima, te kako je osoblje zaduženo za čišćenje stadiona zbog hrvatskih nogometaša moralo ostati satima duže na Corinthians Areni, ne bi li sve doveli u red…

Na optužbe iz Brazila o razbijanju svlačionice reagirao je Hrvatski nogometni savez.

"Vezano za optužbe koje je iznio Andres Sanchez na račun hrvatske reprezentacije koja je, po njegovim riječima, "porazbijala cijelu svlačionicu", ovim putem opovrgavamo takve navode. U svlačionici je puknuo jedan stol jer nije podnio težinu, a problem s vodom je nastao isključivo jer na nedovršenom stadionu, između ostaloga, nije radio odvod, pa je nakon hlađenja igrača i tuširanja ostalo vode u tim prostorijama. Nikakvog razbijanja nije bilo, nikakvog uništavanja nije bilo, nije uopće bila takva atmosfera u hrvatskoj svlačionici", objavio je Hrvatski nogometni savez.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider