Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još se uigravaju

Centarfor Brazila sasvim iskreno: Nismo sto posto spremni!

Brazilski napadač Fred izjavio je kako je očito da "Selecao" nije sto posto spreman, ali da imaju vremena to popraviti do susreta sa Hrvatskom na otvaranju SP.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

"Ne možete prevariti ljude i reći da smo sto posto spremni. Igrači su bili umorni na pripremnim utakmicama protiv Paname i Srbije, ali to je zbog napornih treninga. Također, bilo je dosta grešaka na tim susretima, ali imamo vremena to popraviti do utakmice sa Hrvatskom. Moramo se dobro pripremiti i svi su puni samopouzdanja", izjavio je u ponedjeljak Fred u trening kampu brazilske reprezentacije u Terespolisu.

Dobre vijesti za izbornika Kovača četiri dana uoči Brazil - Hrvatska!

Brazil je u petak u Sao Paulu u posljednjoj pripremnoj utakmici pobijedio Srbiju sa 1-0, no djelovao je jalovo i nije stvorio niti jednu pravu prigodu. Brazilske linije (obrana - vezni red - napad) bile su prilično udaljene jedne od drugih, tako da smo gledali jedan čudan nogomet kada je u pitanju Brazil, sa puno dugačkih dodavanja napamet, te pokušaja Neymara da individualnim akcijama stvori priliku. Također, Srbija je dobro pokrila bokove, tako da ofenzivi skloni braniči Daniel Alves i Marcelo nisu napravili ništa.

No, ako stvari ne budu išle kao što je predviđeno, brazilski plan B je "daj loptu Neymaru". "Svi znamo tko je prava zvijezda ove momčadi, tko je igrač koji stvara razliku, to je Neymar. I ako stvari ne idu planu, onda se pouzdamo u njega i nastojimo loptu doturiti Neymaru", rekao je Fred. (Hina)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider