Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Znao se naljutiti

Evo kakav je Luis Suarez bio u mladosti!

Prema riječima prvog trenera Luisa Suareza, urugvajski nogometni reprezentativac je uvijek imao temperamentnu narav, no prije dolaska u Europu nije imao "naviku" gristi suparničke igrače...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, na tekućem Svjetskom prvenstvu u Brazilu Suarez je od strane FIFA-e zaradio četveromjesečnu suspenziju jer je po treći put u svojoj karijeri ugrizao suparničkog igrača. Ovoga je puta žrtva bio Giorgio Chiellini, a prije njega Suarez je gricnuo Ottmana Bakkala i Branislava Ivanovića.

Njegov prvi trener u lokalnom klubu u gradu Saltu, Richard Suarez, prisjetio se mladog napadača koji u mladosti nije pokazivao znakove agresije, ali je, veli, bio vrlo temperamentan.

"Znao se naljutiti kada stvari ne bi išle onako kako si je on to zamislio. Znao je biti ovakav i onakav, ali nikada nije napravio ništa kao na Svjetskom prvenstvu. Ta ga je kazna ubila. Prestrogo je kažnjen", rekao je Suarez.

"El Pistolero", kako ga nazivaju u Urugvaju, kao tinejdžer je na jednoj nogometnoj utakmici navodno glavom udario suca u glavu. Svi koji poznaju Suareza i taj incident ne žele o njemu govoriti, ali činjenica stoji da je određeni incident postojao.

Prema posljednjim informacijama, talijanski reprezentativac Chiellini oprostio je Suarezu ugriz, te se zalaže da mu FIFA ublaži kaznu. (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider