Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Scolari riga vatru

Šok za Brazilce: Neymar ozbiljnije ozlijeđen, propušta Kolumbiju?!

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Luiz Felipe Scolari priznao je da bi u četvrtfinalni ogled Svjetskog prvenstva protiv Kolumbije mogao ući bez svoga ponajboljeg igrača Neymara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Barcelone je pretrpio ozljedu bedrenog mišića u dvoboju protiv osmine finala protiv Čilea nakon niza čvrstih startova Artura Vidala, Garyja Medela i Charlesa Aranguiza. Unatoč tome je Neymar odigrao utakmicu do kraja, odradio je i produžetke, te zabio s bijele točke tijekom izvođenja jedanaesteraca. No, Scolari tvrdi da je ozljeda vrlo neugodna.

"Imamo četiri ili pet dana da vratimo Neymara u pravo stanje. Njegova je ozljeda veliki problem. Bedro mu je natečeno", otkrio je 65-godišnji stručnjak.

"Sjećam se kad sam vodio Portugal u utakmici protiv Nizozemske na SP-u 2006. godine. U osmoj minuti je Khalid Boulahrouz skoro slomio Cristiana Ronalda na pola. Brzo nakon toga je Ronaldo morao izaći iz igre. Kad sam vidio Neymara nakon utakmice protiv Čilea, sjetio sam se toga."

Kritizirao je Scolari i suca Howarda Webba jer nije kažnjavao čileanske igrače za oštre startove na Neymaru: "Ne mogu shvatiti da netko udara takvom snagom i prođe bez kartona. Neki govore da Naymar lako pada. Protiv Čilea je pao tri puta. Na Alexisu Sanchezu je bilo 15 prekršaja, a on je pao 12 puta. Suci uvijek oklijevaju kada je Brazil u pitanju. Da bismo postali prvaci, moramo imati isti kriterij poput svih, a mislim da ga nemamo", rekao je Scolari i očito počeo raditi pritisak na suce uoči utakmice protiv Kolumbije.

Pogledaj raspored i rezultate
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider