Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dok Neymar slavi...

Rakitić 'opleo' po sucu: Žalosno je to, zaslužili smo više

Nakon utakmice Brazil - Hrvatska suprotno raspoloženje emitirali su s jedne strane, a s druge Neymar i David Luiz...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ČITAJTE NAJNOVIJE VIJESTI O SVJETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU!

"Nije bila dobra utakmica jer smo izgubili na kraju. Jako mi je žao, ovako lijep dan, da se na prvi dan mora razgovarati o sucu. Velika je šteta i žalosno je to, trud i rad se na kraju ne isplati zbog neke osobe", tužan je bio Ivan Rakitić.

"Mogu se događati promašaji, mislim da sve u svemu možemo biti ponosni na sve nas. Šteta, zaslužili smo malo više. Kamerun? Moramo se dobro odmoriti i spremiti te ovako nastaviti", dodao je Raketa.

Junak Brazilaca bio je Neymar, koji je prvo izjednačio, a onda iz spornog jedanaesterca donio preokret Selecau.

"Prvi gol? Udario sam je onako kako sam mogao, presretan sam što je uspjela ući gol. Što se tiče žutog kartona kojeg sam dobio, to me neće spriječiti da i dalje igram istim stilom. Igrao sam bolje nego što sam očekivao. Nadao sam se pobjedi, odlično je što smo uspjeli uzeti prva tri boda", izjavio je Neymar.

David Luiz je držao obranu Brazilaca zajedno s kapetanom Thiagom Silvom: "Mislim da je ovaj rezultat za nas jako dobar jer je na drugoj strani bila jako iskusna ekipa. Iznenadili su nas golom na početku, ali znali smo to istrpjeti, nastavili smo raditi dalje jer smo znali da neće biti lako. Hrvatska se pokazao kao tehnički iznimno zahtjevna ekipa i bilo je teško igrati protiv njih. Marcelu se slučajno dogodio autogol, može svakoga zadesiti nešto poput toga."

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider