Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbornik zabrinut

Njemačka u panici uoči dvoboja s Francuskom

Sedam njemačkih igrača ima blage simptome gripe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Loew dan prije četvrtfinalnog susreta protiv Francuske na Svjetskom prvenstvu izjavio je u razgovoru za radijsku postaju ARD kako sedam njegovih igrača ima blage simptome gripe ne navodeći njihova imena.

"Sedam igrača se nekako zarazilo virusom gripe, većina ima upaljeno grlo. Stoga je sada još prerano za donošenje odluke o početnoj postavi za dvoboj protiv Francuske", izjavio je Loew.

Pouzdani branič Mats Hummels nije igrao u osmini finala protiv Alžira zbog visoke temperature, ali je još u srijedu bio ponovno u punom treningu. Ipak, Loew je izjavio kako se nejgovo stanje ponovno pogoršalo.

"Matsovo stanje je lošije nego dan ranije", dodao je Loew.

Jedini igrač koji nije trenirao u srijedu zbog vrućice bio je pričuvni veznjak Christoph Kramer.

"Putovanja po Brazilu i igranje u različitim klimatskim zonama utječe na imunitet igrača. Protiv SAD-a smo igrali po tropskom pljusku u Recifeu, a protiv Alžira smo igrali u hladnom Porto Alegreu. Svemu tome pridodajte i boravak u klimatiziranim prostorijama. No, trenutačna situacija nije toliko strašna, ne bih želio dramatizirati", rekao je Loew. (Hina)

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider