Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Polufinalni klasik

Dobra i loša vijest za Argentinu uoči okršaja s Nizozemskom

Liječnička služba argentinske nogometne reprezentacije priopćila je izborniku Alejandru Sabelli jednu dobru i jednu lošu vijest uoči polufinalnog ogleda SP-a protiv Nizozemske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dobra je vijest da bi napadač Sergio Agüero mogao biti spreman za taj ogled, a loša što će ga propustiti Angel di Maria.

Podsjećamo, Di Maria je ozlijedio zadnju ložu u četvrtfinalu protiv Belgije i travnjak je napustio nakon samo 33 minute.

"To nije ozbiljna ozljeda, a najbolji se liječnici brinu za njegov oporavak. Očito on ipak neće igrati protiv Nizozemske, a nakon utakmice evaluirat ćemo njegovo stanje od dana do dana. Ponekad je jedan dan oporavka puno kod ozljede", rekao je čelni čovjek liječničke službe argentinske reprezentacije Daniel Martinez.

Agüero je u susretu skupine F protiv Nigerije zaradio ozljedu bedrenog mišića, nakon koje se mislilo da je za njega prvenstvo svijeta završeno. No, on je ostao uz reprezentaciju i uspio se oporaviti.

"Odradio je tri momčadska treninga i nadamo se da će nastaviti sa svojim opravkom. Spreman je za igru", dodao je Martinez.

Polufinalna utakmica između Argentine i Nizozemske na rasporedu je u srijedu. (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider