Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez golova i uzbuđenja

Katastrofa od utakmice NIGERIJA - IRAN: BiH ima veliku šansu!

Trinaesta po redu utakmica na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu između Irana i Nigerije završila je bez pobjednika i golova 0-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica odigrana na Areni da Baixada u Curitibi bila je vjerojatno po kvaliteti najlošija dosad koja je odigrana na ovom Mundijalu, prva u kojoj nije postignut niti jedan gol i prva koja je završila bez pobjednika.

Malo toga konkretnoga mogli su vidjeti gledatelji, njih 38.081, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka s tribina je uslijedila salva zvižduka.

Nigerija je bila ofenzivnija i imala je dominaciju u posjedu lopte (63%), ali nije uspjela stvoriti niti jednu konkretnu priliku. Najbolju priliku na susretu imao je Iran i to u 34. minuti kada je udarac glavom Reze Ghoochannejhada iz blizine obranio nigerijski vratar Vincent Eneyeama.

Nigerija je bez pobjede u zadnjih devet utakmica na svjetskim prvenstvima, a u tom se periodu tek u tri navrata uspjela spasiti poraza. Iran je pak osvojio prvi bod na Mundijalima od SP-a u Njemačkoj 2006. kada su odigrali 1-1 protiv Angole.  (TS)

SP 2014., skupina F, 1. kolo:

Iran - Nigerija 0-0

Redoslijed: 1. Argentina 3, 2. Iran 1, 3. Nigerija 1, 4. Bosna i Hercegovina 0

Prognoziraj rezultate i skupljaj
bodove
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider