Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zarada Norvežanima i Šveđanima

Nevjerojatno: Je li ovo najluđe dobivena oklada svih vremena?

Suarezov ugriz Giorgia Chiellinija donio je zaradu kladiteljima u skandinavskim zemljama koji su se kladili da će urugvajski napadač tijekom Svjetskog prvenstva ugristi nekoga od suparničkih igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Internetska kladionica Betsafe je ponudila mogućnost klađenja da će Suarez po treći put u karijeri nekoga ugristi. Koeficijent je bio čak 175. Kladionica je primila više od 100 uplata, a najviše iz Švedske i Norveške.

Najveći iznos je zaradio 23-godišnji Šveđanin Jonathan Braeck kojemu je Suarezova glupost donijela 14.000 švedskih kruna što je oko 11.000 kuna.

"Znao sam da će Suarez tijekom prvenstva učiniti nešto glupo, to je jače od njega. Prijatelji su me zezali da bacam novce u vjetar, no Suarez me nije razočarao", kazao je mladić iz Stenungssund.

Lijepa zarada sjela je i na račun 25-godišjeg Norvežana Thomasa Syversona. Suarezov ugriz njemu je donio oko 5.000 kuna.

"Bila je to najluđa oklada u mojem životu. Utakmicu nisam gledao, tek kada sam dobio poruku o dobitku provjerio sam što je Suarez učinio," otkrio je Syversen, inače navijač Blackpoola.

Nakon što je Suarez ugrizao Chiellinija, Betsafe je u svoju ponudu uvrstio mogućnost oklade koliku će kaznu dobiti urugvajski reprezentativac.

(Hina)

Klikni i prognoziraj rezultate
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider