Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dokrajčili ih

Löw: Žao mi je Scolarija, mogu misliti kako se osjeća

Njemački nogometni izbornik Joachim Löw pozvao je svoje igrače da ostanu smirenih glava nakon nevjerojatne 7-1 pobjede protiv Brazila u polufinalu Svjetskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Brazilci su sjajni domaćini Svjetskog prvenstva, a do večeras su imali i sjajnu reprezentaciju'', kazao je nakon prolaska u finale SP-a pobjedom nad Brazilom njemački izbornik Joachim Löw.

Od Brazila ostali samo 'dugmići': Lako im je bilo s Ronaldom i Ronaldinhom...

Brazilci ne znaju gdje bi od srama: 'Tražimo oprost od cijelog svijeta!'

Svijet i brazilske legende u šoku: 'Teško je objasniti kako je došlo do ovoga'

"Brazilci imaju odlične igrače, no podlegli su pritisku 200 milijuna ljudi koji su od njih željeli finale. I Njemačka je imala taj pritisak 2006. kada smo mi bili domaćini. Taj pritisak je načeo Brazilce, a mi smo ih dokrajčili. Žao mi je brazilskoga izbornika Luisa Felipe Scolarija, mogu misliti kako se osjeća", kazao je Löw, koji je rekao kako nema mjesta euforiji.

"Njemačka sada mora biti skromna i pripremati se za finale. Nema euforije, nije je bilo niti u svlačionici, samo velika sreća. Nitko nije nepobjediv, a i Argentina i Nizozemska su jake momčadi sa sjajnim igračima poput Messija i Robbena. Finale neće nimalo biti nalik utakmici protiv Brazila", kazao je Löw.(Hina)

Je li za vas poraz Brazila od Njemačke 7:1 najveći u povijesti?

Ukupno glasova:

 

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider