Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigao Pranjićev nalaz

Kovač zna da mora napasti Brazil, Hrvatska mora zabiti gol

Reporter Dnevnika Nove TV Željko Vela prenio je dojmove nakon utakmice Hrvatska - Australija.

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Slavljeničke atmosfere u reprezentaciji nije bilo nakon utakmice koja je, pogotovo u svom prvom dijelu, obilovala grubim nasrtajima australskih reprezentativaca. Ceh je platio Danijel Pranjić, a izbornik Niko Kovač ne želi donositi nikakve odluke prije nego vidi nalaz, iako je moguće da se i pozove novi igrač - pojasnio je reporter Dnevnika Nove TV Željko Vela.

U međuvremenu, Hrvatski nogometni savez je na Twitteru objavio kako je magnetska rezonanca pokazala uganuće lijevog gležnja Danijela Pranjića i on će biti podvrgnut odgovarajućem tretmanu narednih dana. Ne zna se hoće li Pranjić biti osposobljen za nastup protiv Brazila, ali sudeći prema ovoj objavi HNS-a Kovač neće zvati nikog da zamijeni Pranjića.

Za sve naše igrače prva utakmica na brazilskom tlu bila je posebna, a još posebnija za dvojicu - Eduarda i Sammira, kojeg je došla bodriti velika skupina navijača. Bila je tu njegova obitelj, susjedi, prijatelji, rođaci...

"Čuli smo se putem interneta, ali osobno se nismo vidjeli. Jako sam uzbuđen jer ću prvi put u životu gledati sina uživo kako igra", izjavio je Sammirov otac, a majka se nadovezala: "Želim gledati sina na Svjetskom prvenstvu, to sam davno željela, to je i njegov san od djetinjstva."

Hrvatska će napasti Brazil, Hrvatska ide po gol Brazilu i Niko Kovač je svjestan da to mora napraviti ukoliko želi izvući pozitivan rezultat.

Ako je vjerovati Sammirovim navijačima, upravo će hrvatski Brazilac zabiti domaćinu...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider