Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još nisu primili gol

Meksički izbornik otkrio kako će igrati protiv Hrvatske

Meksička reprezentacija, suparnik Hrvatskoj u odlučujućoj utakmici 3. kola A skupine za prolaz u nokaut-fazu za obje reprezentacije, dosad je u Brazilu zabila samo jedan gol u dvije utakmice, ali nije primila niti jedan…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Meksikanci mogu među 16 najboljih čak i bez postignutog gola protiv Hrvatske. Samo ga onda ne smiju ni primiti. Poznato je da Hrvatsku samo pobjeda vodi u osminu finala, dok Meksikanci mogu dalje i s jednim bodom.

Međutim, njihov izbornik Miguel Herrera tvrdi da ne može i ne želi pripremati momčad na traženje remija…

"Naša želja i naša namjera je pobijediti Hrvatsku, dobiti utakmicu. Ukoliko se pripremate na taj način da vam je cilj odigrati neodlučeno, onda najčešće izgubite. Hrvatska je ta momčad koja mora pobijediti. Stoga ćemo se mi pažljivo braniti, te iskoristiti prostor kojeg ćemo sigurno imati jer oni moraju napadati", najavljuje Herrera.

"Ukoliko na kraju bude neodlučeno, sjajno, onda mi idemo dalje. Međutim, naša je ideja igrati na pobjedu. Momci znaju da bi mogli pokvariti sve dobre stvari koje su dosad napravili na ovom turniru ako neće u ponedjeljak pokušati pobijediti. Igrat ćemo opet s puno intenziteta, bit ćemo momčad koja će dati sve od sebe. Naročito moramo biti pažljivi i sigurni s loptom", kaže izbornik Meksika. (TS)

Prognoziraj rezultate i skupljaj
bodove
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider