Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko pojačanje

Mandžo gori od želje: Jedva sam ovo dočekao!

Mario Mandžukić bit će glavni hrvatski adut protiv Kameruna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Kamerun igraju utakmicu za opstanak na Svjetskom prvenstvu. Tko izgubi, neće vidjeti osminu finala. Hrvatskoj se vraća veliki adut - Mario Mandžukić.

Kovač vjeruje u Modrića i Mandžu: 'Dečkima je bilo teško, ali ne tražimo alibi'

"Drago mi je što se vraćam, jedva sam dočekao dan da mogu ponovno zaigrati. Naporno sam trenirao i ovo je možda jedna od najbitnijih utakmica. Spremni smo", rekao je Mandžo na službenoj press konferenciji na stadionu u Manausu.

U amazonskoj prašumi uvjeti su teški zbog velike vlage.

"Trebalo nam je vremena na treningu da se priviknemo na vlagu, poslije toga je bilo lakše. To moramo staviti sa strane i ne misliti na vremenske uvjete, moramo se koncentrirati na svoju igru kako bismo izvukli pozitivan rezultat".

Nakon remija Brazila i Meksika na našim je igračima dodatni pritisak.

"Ne osjeća se posebno veliki pritisak. Mi smo došli na Svjetsko prvenstvo pobjeđivati, i sada moramo pobijediti i Kamerun i Meksiko. Situacija se nije značajnije promijenila, pozitivno razmišljam i vjerujem da u srijedu možemo napraviti prvi korak", rekao je Mandžukić.

"San je svakog igrača igrati na svjetskoj smotri. Željan sam igre, željan dokazivanja, zajedno sa svojom momčadi. Nadam se da će moj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu biti obilježen pozitivnim ishodom", zaključio je za kraj.

Vjerujete li u pobjedu nad Kamerunom?

Ukupno glasova:


 

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider