Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ako ne, odigrat će svoju ulogu

Najveća zvijezda Kameruna se nada 'Božjem čudu'

Glavna tema u taboru kamerunske nogometne reprezentacije i dalje je ozljeda prve zvijezde momčadi - 33-godišnjeg napadača Samuela Eto'a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan 'neslomljivih lavova' već dulje vrijeme ima problema s ozljedom koljena zbog koje nije trenirao posljednjih dana. U nedjelju je sam putem Twittera poručio da vjerojatno neće igrati u srijedu protiv Hrvatske, u 2. kolu A-skupine Svjetskog prvenstva, a i dalje nije posebno optimističan iako čuva nadu.

''Nadam se da će mi Bog podariti čudo i da ću moći predstavljati svoju dragu, prekrasnu zemlju. Ako ne bude tako, odigrat ću svoju ulogu kapetana i velikog brata i bodrit ću svoje mlade suigrače do pobjede'', rekao je Eto'o.

Iskusni nogometaš vuče ozljedu još iz završnice Premierlige u kojoj je igrao za Chelsea, a na poštedi je bio praktički tijekom cijelih priprema. U uvodnoj utakmici SP-a, u kojoj je Kamerun izgubio od Meksika s 1-0, ipak je odigrao svih 90 minuta.

''Želio sam igrati protiv Meksika, ali nakon te utakmice sam u konzultacijama s liječnicima shvatio da mi je potreban odmor. Već u devetoj minuti protiv Meksika sam osjetio bol'', požalio se Eto'o. (TS)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider