Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Franjić protiv idola

Hrvat u redovima Australije najavio susret protiv Hrvatske

Jedan od igrača hrvatskih korijena u australskoj reprezentaciji je Ivan Franjic, bočni igrač koji nastupa u dresu Brisbane Roara. Franjic s nestrpljenjem očekuje dvoboj protiv Hrvatske i susret s idolom Darijom Srnom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Franjić je u dresu Australije odigrao sedam utakmica, a upravo zbog hrvatskih korijena ne može dočekati dvoboj protiv izabranika Nike Kovača koje iznimno cijeni.

"Sam ulazak u reprezentaciju i među putnike na Svjetsko prvenstvo je ispunjenje sna, teško je pronaći riječi. Međutim, u ovom trenutku sam ipak više koncentriran na susret protiv Hrvatske, posebno zbog svojeg hrvatskog porijekla. Reprezentaciju Hrvatske gledam godinama i znam da ima tehnički fantastične igrače.

Franjic s posebnom željom očekuje susret sa svojim idolom, hrvatskim kapetanom.

"Hrvatska je na svim pozicijama jako kvalitetna, ako joj ostavite malo prostora, kaznit će vas u trenu. Jedva čekam susret protiv mojeg idola Darija Srne kojeg sam stalno pratio kada sam bio mlađi", dodaje Franjic.

U prijateljskom susretu protiv Južne Afrike Franjic je zaradio udarac u koljeno, no priključio se treninzima i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu nije upitan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider