Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li to dovoljno?

FIFA oštro kaznila Luisa Suareza zbog novog ugriza: Malo će se odmoriti od nogometa...

FIFA je brzo reagirala i kaznila Luisa Suareza s devet utakmica suspenzije, četiri mjeseca bavljenja nogometom i 100 tisuća švicarskih franaka.

Luis Suarez mora napustiti Svjetsko rpvenstvo u Brazilu i sljedeća četiri mjeseca neće smijeti igrati nogomet! FIFA ga je oštro kaznila nakon što je ugrizao Girorgija Chiellinija na utakmici s Italijom! FIFA ga je kaznila naknadno s obzirom da sudac utakmice nije vidio i sankcionirao ugriz.

U Liverpoolu osvanulo rješenje za problem Luisa Suareza!

Osim zabrane igranja nogometa na 4 mjeseca, Suarez je kažnjen i s devet utakmica suspenzije u reprezentativnom nogometu te sa 100 tisuća švicarskih franaka.

''Takvo se ponašanje jednostavno ne može tolerirati'', rekao je FIFA-in čovjek Claudio Sulsar.

Ostavio je tako na cjedilu svoje suigrače jer Urugvaj ima težak susret s Kolumbijom u osmini finala SP-a.

Podsjetimo, Suarez je još jednom šokirao svijet kada je po treći puta u karijeri krvnički ugrizao protivnika na terenu. Poludjeli su i u Liverpoolu jer su mislili kako je s time gotovo nakon suspenzije u engleskom nogometu nakon koje se vratio bolji nego ikad.

Sada će za Redse moći nastupiti tek u studenom, što je kasnije nego li je to bilo prošle sezone kada je izbivao zbog identičnog ispada. S ovom kaznom FIFA-e propada i mogući transfer u Barcelonu.

Je li FIFA dovoljno kaznila Luisa Suareza?

Ukupno glasova:

 

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider