Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napeto u redovima 'la roje'

VIDEO Fabregas potjeran s treninga: Pogledajte kako je 'pobjegao'!

Vicente del Bosque, izbornik španjolske reprezentacije, udaljio je sa subotnjeg treninga Cesca Fabregasa, nezadovoljan njegovim zalaganjem…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U redovima aktualnih dvostrukih europskih i još uvijek svjetskih prvaka sasvim sigurno vlada turobna i tmurna atmosfera nakon dvaju poraza u B skupini Svjetskog prvenstva od Nizozemske 5-1 i Čilea 2-0.

Španjolska je ostala bez izgleda za plasman u drugi krug, te joj preostaje još samo odraditi utakmicu za prestiž i 3. mjesto u skupini protiv Australije.

Del Bosque je očito bio nezadovoljan ponašanjem i trudom Chelseajevog pojašanja Fabregasa tijekom treninga, te je zatražio od njega da skine trening-majicu i preda je Xabiju Alonsu, te da napusti trening. Fabregas ga je nevoljko poslušao i sjeo na bicikl s kojim se odvezao.

Vjeruje se da je Fabregas razočaran činjenicom da je protiv Nizozemske odigrao samo 12 minuta, dok protiv Čilea uopće nije ulazio u igru.

Branič Raul Albiol nastojao je umanjiti značaj ove epizode u razgovoru za španjolske medije.

"Nije se dogodilo ništa neobično. Vjerujem da je Cesc jednako razočaran našom ranom eliminacijom kao i svi drugi igrači. To je sve, ništa drugo nije posrijedi", rekao je Raul Albiol. (TS)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider