Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BiH nesretno ispala

Džeko: Idemo kući tužni, cijeli život ću se sjećati poništenog gola

Premijerni nastup na Svjetskom prvenstvu reprezentacija Bosne i Hercegovine zaključila je s jednom pobjedom. Nije prošla u drugi krug iako Edin Džeko smatra da je trebala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Safeta Sušića u posljednjem je kolu skupine F svladala Iran s 3:1, ali igrači su nakon pobjede vrtjeli film s prethodne utakmice protiv Nigerije. Afrička je reprezentacija, podsjetimo, slavila s 1:0 što se pokazalo presudnim za njezin plasman u osminu finala, ali ne treba zaboraviti da su suci u toj utakmici poništili gol Džeki zbog nepostojećeg zaleđa.

Jasno je da se u momčadi BiH i dalje pitaju što bi bilo da im je priznat pogodak koji bi im donio vodstvo protiv Nigerijaca.

"Unatoč pobjedi protiv Irana, idemo kući tužni jer znamo da smo mogli proći dalje. Poništenog gola protiv Nigerije ću se sjećati cijeli život", priznao je Edin Džeko.

U sličnom je tonu pričao i veznjak Rome Miralem Pjanić, jedan od strijelaca protiv Irana: "Drago mi je da sam zabio na SP-u, ali žao mi je što nismo ostvarili ono što smo željeli. Da je bilo više sreće, mogli smo proći skupinu. Dali smo najbolje od sebe, a ovo je bilo sjajno iskustvo."

Pogledaj tablicu i raspored
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider