Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Željko Vela iz Brazila

Domaćini žele da se Hrvatska i dalje priprema u Brazilu

Reporter Nove TV Željko Vela javio se ispred stadiona u recifeu uoči utakmice Hrvatska - Meksiko.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sreo sam navijače danas i ono što očekuju je pobjeda Hrvatske i prolazak dalje iako neki od njih imaju godišnji odmor samo do ove utakmice. Meksikanci su pak najavili pravu invaziju zelenih dresova na stadionu u Recifeu.

Mogu vam reći da će omjer Meksikanaca naspram Hrvata u najmanju ruku 5:1 ako ne i više. Srećom, naša reprezentacija je dovoljno iskusna da mogu igrati velike utakmice i u situaciji kad im publika nije naklonjena.

Niko Kovač je posljednjih dana pokušao skinuti teret s leđa reprezentacije govoreći da nije strašno ako se ne prođe dalje. Zna izbornik da najbolje igraju kad nema tog tereta. Zna se da naš izbornik ne govori o imenima, ali Vrsaljko bi se trebao vratiti na taj lijevi bok, a prednost će u vezi dobiti Kovačić ispred Sammira.

Hrvatska već pet dana zna da joj treba pobjeda i zna način kako to ostvariti. Kako god bilo, naši se vraćaju u bazu u Praia do Forte, a domaćini su im velikim transparentom poručili 'Drobrodošli kući', ali i ako je natpis pogrešan, želje su iskrene i svi oni žele da se Hrvatska još uvijek tamo priprema na SP-u.
 

Pogledaj tablicu i raspored
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider