Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loše im se piše

Novi šok za Portugal: 'Mislim da je Svjetsko prvenstvo za mene završilo!'

Svjetsko prvenstvo u Brazilu za portugalsku je nogometnu reprezentaciju počelo gotovo na najgori mogući način. Jedna je loša vijest tijekom ponedjeljka slijedila drugu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izgubili su Portugalci u uvodnom dvoboju skupine G od Njemačke s čak 4-0, pritom su barem na jednu utakmicu ostali bez Pepea koji je dobio crveni karton, a ozlijedili su im se Hugo Almeida i Fabio Coentrao. Ovaj potonji se u 65. minuti uhvatio za aduktor i više nije mogao nastaviti utakmicu, a kako stvari stoje, neće više uopće zaigrati na ovom SP-u. Preliminarni pregledi koje je napravila portugalska liječnička služba eliminirali su braniča Real Madrida najmanje do kraja natjecanja po skupinama.

''Iskreno mislim da je Svjetsko prvenstvo za mene završilo. Siguran sam da je ozljeda ozbiljna iako se nadam da griješim. Nažalost, takve se stvari događaju u ovom poslu. Ovo je jedan od najtužnijih dana u mome životu, ali odigrali smo tek prvu utakmicu i unatoč lošem rezultatu, još uvijek možemo proći dalje'', istaknuo je Coentrao.

Hugo Almeida je napustio igru u 28. minuti zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge. Portugalski liječnik Henrique Jones potvrdio je da će napadač Beşiktaşa izbivati između deset dana i tri tjedna, tako da ni njega sasvim sigurno neće biti u preostalim dvobojima u skupini, protiv SAD-a i Gane. (TS)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider