Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gledanje utakmice

Ćiro nasmijao Bandića: Na Bundeku ću slaviti pobjedu Hrvatske protiv Brazila!

Od 12. lipnja do 13. srpnja na Bundeku će se održati sportsko-glazbena manifestacija pod pokroviteljstvom gradonačelnika Zagreba Milana Bandića…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Radi se o manifestaciji koja će obogatiti ponudu Zagreba, a u njoj će moći uživati hrvatski građani i inozemni turisti. Ponudit ćemo drugu dimenziju nogometa“, kazala je organizatorica manifestacije Lana Klingor Mihić.

Svatko će moći pronaći ponešto za sebe. Na Bundeku će se gledati utakmice sa Svjetskog nogometnog prvenstva, bit će organizirana nogometna škola za djecu, održavat će se koncerti, među ostalima nastupit će Mate Mišo Kovač, Miroslav Škoro i Prljavo kazalište, a manifestacija ima i humanitarni karakter, prikupljat će se financijska pomoć u korist Hrvatske lige za borbu protiv raka.

Uz gradonačelnika Milana Bandića, poseban gost press-konferencije bio je proslavljeni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, koji je bio u velikoj formi.

„Ja sam čovjek u godinama, ali nadam se da ću još dugo živjeti i imati mogućnost prošetati Bundekom neku strankinju“, našalio se Ćiro.

„Bundek je biser, to ima malo koji grad u Europi. Svaka čast Bandiću što je dao ovo urediti. Kad on jednog dana ode, predložit će da Bundek nosi njegove ime“, ispalio je neuništivi Ćiro u svojem stilu pa zaključio.

„Ovdje ću gledati utakmicu Brazila i Hrvatske, uvjeren sam da ćemo slaviti pobjedu!“

Nakon Ćirina izlaganja, Bandić je teško prikrivao osmijeh, samo je kratko dodao.

„U Brazilu će svirati samba, a ovdje će biti naši hrvatski taktovi. Ako pobijedimo Brazil, sve ću počastiti besplatnim kupanjem u ovom jezeru“, kazao je Bandić i zaželio sreću hrvatskoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider