Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ponekad je lijep osjećaj'

Ostaje li Sušić na mjestu izbornika BiH: Evo što kaže!

Safet Sušić nije želio dati precizan odgovor ostaje li na klupi BiH reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić nije želio dati precizan odgovor na pitanje je li mu utakmica protiv Irana u Salvadoru u kojoj se BiH 3-1 pobjedom oprostila od nastupa na Svjetkom prvenstvu u Brazilu bila posljednja na dužnosti izbornika.

Časni oproštaj BiH: Hajdukov igrač potvrdio povijesnu pobjedu!

"Ovo je bila moja posljednja utakmica za Svjetskom prvenstvu. Ponekad je lijep osjećaj biti oslobođen obaveza. Sam mogu odlučivati o svojoj sudbini, to je moj odogovor", rekao je Sušić.

 

Pobjeda nad Iranom premijerna je pobjeda za BiH na svjetskim prvenstvima i iako im je rezultatski malo značila budući da nisu prošli dalje iz skupine F, za moral i ponos momčadi značila je itekako mnogo.

"Dominirali smo utakmicom i zaslužili smo pobijediti. Iako znam da je Iran želio proći dalje pobjeda je bila važna za nas. Sada možemo ići kući visoko uzdignutih glava. Željeli smo ostaviti dobar dojam, ali nismo zadovoljni jer mislimo da smo mogli napraviti više. Nisam arogantan kada to kažem, ali da smo igrali malo bolje protiv Nigerije i imali malo više sreće mislim da bismo prošli u osminu finala", rekao je Sušić.

"Bio sam malo iznenađen kako je Iran igrao danas. Mogu napasti momčadi jako dobro i očekivao sam da budu odvažni, ali na trenutke sam pomislio skoro kao da bi bili zadovoljni s remijem."

Bosna i Hercegovina je nastup u skupini F završila na trećem mjestu s tri boda, iza Argentine koja je osvojila maksimalnih 9, te Nigerije koja je skupila 4 boda. (T.S./Hina)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider