Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lud je

Balotelli zatražio poljubac od engleske kraljice

Kontroverzni napadač talijanske nogometne reprezentacije Mario Balotelli došao je na originalnu ideju za nastavak Svjetskog prvenstva, barem što se raspleta u skupini D tiče...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleska je u četvrtak poražena od Urugvaja s 2-1, čime je praktički došla na prag ispadanja već u grupnoj fazi natjecanja. Podsjetimo, ranije ju je istim rezultatom savladala i Italija.

Da bi Engleska prošla potrebna joj je pobjeda Italije protiv Kostarike ovoga petka, te potom pobjeda "azzurra" protiv Urugvaja i njihova uvjerljiva pobjeda protiv Kostarike. Dakle, Englezi svoje nade moraju polagati, između ostalog, i u Marija Balotellija, koji je došao na zanimljiv prijedlog uoči utakmice protiv Kostarike.

"Ako dobijemo Kostariku, želim poljubac, u obraz naravno, od Kraljice Ujedinjenog Kraljevstva (Elizabeth II)", napisao je na svom Twitter-profilu Mario Balotelli.

Balotelli je u prvoj utakmici skupine D postigao pobjednički pogodak protiv Engleske za 2-1, a sada ima priliku pomoći Engleskoj da ne izgubi sve šanse za prolazak dalje i prije posljednjeg kola. Remi ili pobjeda Kostarike značio bi za Englesku oproštaj.(TS)
 

Pogledaj tablicu i raspored
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider