Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posljednji test prije SP-a

Argentina sredila Sloveniju, Messi zabio pa bio na rubu povraćanja

U posljednjem testu prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu, argentinski nogometaši su u La Plati pobijedili Sloveniju s 2-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Izbornik ''gauča'' Alejandro Sabella krenuo je u utakmicu praktički s rezervnom postavom, a glavne su zvijezde ušle u igru tek u nastavku. I u takvoj su situaciji Argentinci došli do pobjede premda je Slovenija pružila solidan otpor.

Povela je Argentina u 12. minuti kada je Ricky Alvarez uzeo loptu na sredini terena i sam se sjurio prema suparničkom golu, te prizemnim udarcem sa 17, 18 metara svladao Vida Beleca.

U 58. minuti su u igru ušli Lionel Messi, Sergio Agüero i Angel di Maria i upravo su njih trojica kreirali drugi pogodak. Di Maria je nabacio loptu za Agüera, ovaj ju je glavom spustio za Messija, a napadaču Barcelone nije bilo teško pogoditi iz blizine. Treba napomenuti da je Messi ponovno bio na rubu povraćanja tijekom utakmice, ali je srećom izbjegao ono najgore.

Argentina će SP otvoriti 15. lipnja utakmicom protiv Bosne i Hercegovine, a u skupini F će još igrati protiv Irana i Nigerije. (TS)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider