Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Messi je genijalan, ali...

Maradona oštro kritizirao igru Argentine i 'popljuvao' Švicarce!

Argentinska nogometna legenda Diego Armando Maradona ponovno je kritizirao reprezentaciju izbornika Alejandra Sabelle, iako je ista u prilici izboriti polufinale Svjetskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentina je, podsjetimo, tek u produžetku pogotkom Angela Di Marije izborila četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Brazilu minimalnom 1-0 pobjedom nad Švicarskom. I prije tog dvoboja Argentinci nisu bili uvjerljivi, no ipak su, na krilima Lionela Messija, prošli skupinu s maksimalnim učinkom i ušli u četvrtfinale.

"Kao da još nismo ni započeli s ozbiljnom igrom na SP. Igrači moraju shvatiti da se ne svodi sve na genijalnost Lionela Messija. Može on postići nevjerojatan pogodak, ali cijela momčad mora zaigrati bolje. Ukoliko dođe do ispadanja od Belgije, ne smijemo svu krivnju svaliti na Messija", rekao je Maradona pa nastavio:

"Igrači moraju igrati jedan za drugoga. U utakmici protiv Švicarske to nije bio slučaj. Švicarci možda prave sjajne satove, ali imaju jako malo dobrih nogometaša", rekao je pomalo podcjenjivački Maradona, pa zaključio:

"Dečko (Messi) je vrlo usamljen. Momčad nema dobar ritam kretanja, pogotovo se to odnosi na napadače. U sebi osjećam razočarenje, bijes, gnjev... jer znam da Argentina može igrati bolje, daleko bolje. No to izbornik mora izvući iz igrača. Ukoliko se ne popravimo u igri protiv Belgije, bit ćemo u problemima!"

Utakmica Argentine i Belgije na rasporedu je u subotu s početkom u 18 sati po hrvatskom vremenu. (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider