Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najbolji prognozer je...

Završilo je prvo kolo GOLmanije: Imamo pobjednika među šest tisuća igrača

Rezultate u GOLmaniji prognoziralo je više od šest tisuća igrača.

GOLmanija 2018

Nakon završenog prvog kola Svjetskog prvenstva stigao je kraj prvog kola GOLmanije. Dobili smo i pobjednika koji je bio najuspješniji među više od šest tisuća igrača.

Najuspješniji je bio Davor Kolarek, koji je tijekom prvog kola skupio 128 bodova od mogućih 160 i time postao pobjednik prvog kola GOLmanije.

Najbolji prognozer zaslužuje nagradu pa ga GOL.hr dariva dresom hrvatske reprezentacije. Najuspješniji je bio Matej Vukadin, koji je tijekom prvog kola skupio 124 boda od mogućih 160 i time postao pobjednik prvog kola GOLmanije.

Najbolji prognozer zaslužuje nagradu pa ga GOL.hr dariva dresom hrvatske reprezentacije. Vrlo blizu Mateju bili su i Marija Rajković koja je imala samo 2 boda manje, Dragan Vukomanovic s tri boda manje, a top 5 igrača zatvaraju Ante Gašpar i Marko Jurik koji su skupili po 120, odnosno 119 bodova.

Nova prilika za igrače već je otvorena utakmicama drugog kola. I na kraju ovog kola proglasit ćemo najboljeg i nagraditi ga. Igrajte redovito GOLmaniju i skupljajte bodove jer ćemo nagraditi i ukupnog pobjednika koji na kraju GOLmanije bude imao najviše skupljenih bodova.

Molimo pobjednika da nam se javi u inbox naše Facebook stranice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider