Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hvala vam!

Više od 60.000 čitatelja GOL.hr-a izabaralo je Ivana Perišića za igrača utakmice protiv Engleske!

Ivan Perišić prvi je put na Svjetskom prvenstvu izabran za najboljeg igrača utakmice.

Ivan Perišić - igrač utakmice (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u nedjelju očekuje najveća utakmica od osamostaljenja države – finale Svjetskog prvenstva u Moskvi. Hrvatska i Francuska u 17 sati krenut će u boj za trofej najbolje reprezentacije svijeta, nakon što su izbacile Englesku i Belgiju u polufinalu.

Hrvatska je na još jedan dramatičan način, preokretom, porazila Englesku u polufinalu i izborila okršaj s Francuzima. Do preokreta nas je predvodio Ivan Perišić, koji je postigao pogodak za izjednačenje i potom asistirao Mandžukiću za pobjednički pogodak.

Više od 60.000 čitatelja GOL.hr-a glasalo je u našoj anketi i prvi puta na Svjetskom prvenstvu izabralo Ivana Perišića igračem utakmice. Dobio je 31 % glasova i slavio je ispred Marija Mandžukića, koji je s 20 % glasova završio na drugom mjestu. Treće mjesto podijelili su Luka Modrić i Ante Rebić s po 9 % glasova.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider