Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
USUSRET POLUFINALU SP-a

Za koga će večeras navijati Srbija? Donosimo rezultate njihovih anketa, mogli bi vas iznenaditi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je nakon utakmice Hrvatska - Rusija da je on navijao za Rusiju. Slijede li to mišljenje njegovi sunarodnjaci, pogledajte u rezultatima anketa.

Galerija Anketa B92 (Foto: screenshot) Anketa Blic (Foto: screenshot)

Predstojeću utakmicu polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Engleske s velikim zanimanjem pratit će i mediji u Srbiji. Tim su povodom B92 i Blic, koji su među najposjećenijjim tamošnjim portalima, otvorili ankete te pitali svoje čitatelje za koga će navijati u večerašnjoj utakmici.

Rezultati anketa prilično su neujednačeni, a razlikuje se i broj onih koji su sudjelovali u anketi do vremena nastanka ovog teksta.

U anketi portala B92 glasao je 16.571 čitatelj i bila su ponuđena dva odgovora: za Hrvatsku će navijati njih 8.365, a za Englesku nešto manje, 8.206.

Anketa B92 (Foto: screenshot) Anketa B92 (Foto: screenshot) (Foto: Screenshot)

Anketa Blica nudila je pak tri odgovora: za Hrvatsku, za Englesku i ni za koga. Ukupno su glasala 6.054 čitatelja, od kojih će za Hrvatsku navijati njih 2.997, za Englesku 1.853, a ni za koga neće navijati 1.204 onih koji su glasali.

Anketa Blic (Foto: screenshot) Anketa Blic (Foto: screenshot) (Foto: Screenshot)

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je nakon utakmice Hrvatska - Rusija da je on navijao za Rusiju, ali da je i prije utakmice kazao kako je hrvatska momčad bolja od ruske, no zamjerio je tamošnjoj državnoj televizijskoj kući RTS-u da je prijenos bio "previše navijački" pa je stoga isključio ton.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider