Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobra poentiranja

HNS i Francuski savez zabavljaju svijet na društvenim mrežama: "Molimo vas, pazite da ne zaigra Thuram"

Hrvatski i Francuski nogometni savezi vode "bitku" na društvenim mrežama uoči finala Svjetskog prvenstva.

Pavard i Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dva dana prije početka finala Svjetskog prvenstva, u kojem se sastaju Hrvatska i Francuska, savezi obiju reprezentacija dobro se zabavljaju na društvenim mrežama. Dobru zezanciju započeo je HNS, koji je u petak, malo iza 15 sati, na Twitter profilu napisao:

"Hej francuska reprezentacijo! Molim vas napravite sve što je potrebno da Lilian Thuram nije u vašoj postavi za finale Svjetskog prvenstva, može?", napisao je HNS.

Naš se savez referirao na čovjeka koji je prije 20 godina zaustavio brončanu generaciju Vatrenih pod vodstvom Miroslava Blaževića u polufinalu. Thuram je postigao oba pogotka za preokret Francuske i pobjedu 2:1.

Na odgovor nije trebalo dugo čekati.

"Pozdrav HNS. Ako obećate da nećete pustiti Davora Šukera na nas, uvjerit ćemo Liliana da ne zaigra. No moramo vas upozoriti, Thuramova zamjena Ben Pavard isto ima dobro oko za pogodak", stoji na Twitteru francuskog saveza.

HNS je odgovorio i poslao novo "upozorenje" Francuzima.

"Da, pogodak Pavarda je bila ljepotica! Moramo vas upozoriti da i Hrvatska ima kvalitetnih riješenja u napadu. Veselimo se zaista uzbudljivom finalu".

Za očekivati je da će završni odgovor prije početka finala stići i od Francuza.

U ponedjeljak, od 10.50, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider