Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šarić u dnevniku nove tv

Pogledajte ludilo u Moskvi, Dario Šarić vodio navijanje, jedan ga navijač polio pivom: ''Možemo biti svjetski prvaci''

Vlado Boban javio se u Dnevnik Nove TV iz centra Moskve u kojem već traje prava ludnica.

Galerija Dario Šarić vodi navijanje u Moskvi Dario Šarić u Dnevniku Nove TV s Vladom Bobanom Dario Šarić navija u Moksvi (GOL.hr)

Večer uoči utakmice svih utakmica, finala Svjetskog prvenstva u kojem se u nedjelju od 17 sati na stadionu Lužnjiki sastaju Hrvatska i Francuska, hrvatski su se navijači zagrijavali uz pjesmu i navijanje.

Više od 5000 hrvatskih navijača stiglo je u Moskvu, a najviše njih očekuje se u nedjelju. Dok jedni još uvijek traže način kako doći do ulaznica, oni koji su to već riješili opuštaju se u sjajnoj atmosferi u centru Moskve.

Među njima su i neki hrvatski košarkaši poput Darija Šarića koji je za vrijeme javljanja Vlade Bobana u Dnevnik Nove TV vodio navijanje. Ima li bolje najave za ludnicu koaj se u nedjelju sprema u Moskvi, Hrvatskoj i cijelom svijetu gdje ima Hrvata i navijače Vatrenih.

''Pa jesam malo promukao, svi smo ovdje da podržimo hrvatsku reprezentaciju. Teško je reći da ja vodim navijanje, ali sam jedan od njih. Želim biti podrška ovoj reprezentaciji jer nogomet je možda najveći brend u Hrvatskoj. Mislim da ćemo pobijediti sutra'', rekao je Dario kojeg je jedan navijač u naletu euforije (da ne kažemo nešto ružnije) hrvatskog košarkaša prolio pivom prilikom javljanja u Dnevnik Nove TV.

No Darija to nije omelo.

''Griezmann, Kante, Pogba…ali imamo Modrića i Rakitića, Rebića i Perišića na krilima, Mandžu u napadu, obranu sa Subom'', optimističan je Dario.

''Ni mene u ovom trenutku ništa ne zanima osim nogometa. Trebamo samo malo sreće i možemo biti svjetski prvaci.''

Bit će ovo još jedna luda noć u Moskvi, a vrhunac se očekuje u nedjelu, nadamo se nakon finala.

Hoće li Hrvatska postati svjetski prvak u nogometu?

Ukupno glasova:

U ponedjeljak od 10:50 Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Dario Šarić u Dnevniku Nove TV s Vladom Bobanom Dario Šarić u Dnevniku Nove TV s Vladom Bobanom
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider