Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi zajedno

Modrić se dotaknuo Đokovića i poslao poruku koja će oduševiti Srbiju

Luka Modrić i Zlatko Dalić odradili su posljednje druženje s novinarima uoči finala Svjetskog prvenstva protiv Francuske. Modrić se na presici osvrnuo i na Novaka Đokovića koji je nešto kasnije ušao u finale Wimbledona.

Novak Đoković (AFP)

Zanimljivo, najbolji hrvatski igrač Luka Modrić dotaknuo se i srpskog tenisača Novaka Đokovića koji je nedavno podržao Vatrene na Svjetskom prvenstvu.

''Što se tiče Noleta, gledali smo ga sinoć u sobi za masažu, ako budemo imali šansu, sigurno ćemo ga gledati. Velika podrška njemu, i hvala mu za sve lijepe riječi koje je uputio za hrvatsku reprezentaciju. I mi smo njegovi navijači kao i on naš'', kazao je Modrić.

Podjećamo, Novak Đoković i Rafael Nadal morali su u petak prekinuti drugi polufinalni dvoboj na ovogodišnjem Wimbledonu, nakon što je srpski tenisač osvojio ''tie-break'' trećeg seta i poveo s 2-1 u setovima.

Nastavak je uslijedio u subotu 14 sati, a Đoković je na kraju slavio u jednom od najboljih mečeva svih vremena

Novak Đoković (AFP) Novak Đoković (AFP)

Hoće li Hrvatska postati svjetski prvak u nogometu?

Ukupno glasova:

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider