Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nakon skoro mjesec dana

Gdje je Kalinić dok se Vatreni pripremaju za finale? Oglasio se prvi put na društvenim mrežama

Nikola Kalinić je objavom na Instagramu prekinuo gotovo mjesec dana dugu šutnju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Kalinić je počeo Svjetsko prvenstvo kao član hrvatske nogometne reprezentacije, ali je u nakon prve utakmice napustio momčad i vratio se kući.

Kalinić je ispao iz momčadi nakon što je odbio ući u igru žaleći se na ozljedu leđa, ali izvori iz reprezentacije kažu kako je zapravo bio nezadovoljan svojim statusom.

Hrvatska je u međuvremenu došla do finala protiv Francuske, a slučaj Kalinić proširio se cijelim svijetom, budući da je napadač Milana propustio povijesnu priliku biti dio momčadi koja će možda postati i svjetski prvak. Mnogima je postao inspiracija za šale na društvenim mrežama.

Kalinić se nije oglašavao tijekom Svjetskog prvenstva – sve do petka kada je na društvenim mrežama prekinuo šutnju dugu gotovo mjesec dana.

Kalinić nije komentirao ništa vezano uz reprezentaciju – na Instagramu je objavio fotografiju partije biljara sa suigračem Hakanom Calhanogluom, uz natpis ''Forza Milan''. Zadnja objava prije ove datira još iz 15. lipnja, kada je, još kao član reprezentacije, objavio ''nabrijavajuću'' fotografiju uoči početka prvenstva.

 

A post shared by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on

Kalinić se, dakle, priprema za novu klupsku sezonu, koju možda i neće dočekati u dresu Milana. Njegov menadžer Tomo Erceg potvrdio je da je nekoliko momčadi zainteresirano; među njima je najzvučnije ime Atletico Madrid, a spominje se i Sevilla.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider