Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
treba pričekati sutra...

Hrvatska odradila posljednji trening: Dobra vijest za Vatrene i novo iznenađenje

Hrvatska reprezentacija odradila je posljednji trening uoči polufinala Svjetskog prvenstva protiv Engleske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je na Lužnjikiju odradila posljednji trening uoči okršaja s Engleskom u polufinalu Svjetskog prvenstva. Hrvatska i Engleska igraju u srijedu s početkom u 20 sati.

Prisutni novinari iščekivali su hoće li se na treningu pojaviti Šime Vrsaljko i Danijel Subašić, koji su jučer izostali s treninga zbog problema s ozljedama. Obojica su se pojavili na travnjaku glavnog moskovskog stadiona. Koliko se s tribina moglo zamijetiti, izgledali su kao da nemaju nekih većih problema.

No, treba pričekati s konačnim zaključkom, posebice što se tiče Vrsaljka, jer prvih 15 minuta hrvatski reprezentativci su se samo zagrijavali. Večerašnji trening vjerojatno će biti posljednji test za Vrsaljka i dat će odgovor je li se oporavio i hoće li biti spreman za Englesku.

Međutim, iznenađenje je što se na treningu nije pojavio Ante Rebić. Prema posljednjim, ali neslužbenim informacijama, Rebić je imao problema s vratom.

Pretpostavlja se da nije riječ o ozbiljnijem problemu, slično kao i što jučer nije trenirao Dejan Lovren, koji je na press-konferenciji potvrdio da je sto posto spreman.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider