Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
više nisu tako bahati

Engleski mediji u očaju: "Godine boli se nastavljaju. Nikad bolniji poraz. Mandžukić stao na kraj snu. Vraćamo se kući!''

Engleski mediji tragično su i teško primili poraz Gordi Albiona od Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Ali i Vardy tuguju nakon poraza (Foto: AFP) (Foto: Afp)

"Englezi su bili bahati i nisu nas respektirali prije utakmice. Bili su uvjereni u pobjedu i nije mi ni najmanje bilo žao vidjeti ih poražene", rekao je Dejan Lovren nakon što je Hrvatska s 2:1 pobijedila Englesku i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Vatrene su u finale pogocima poslali Ivan Perišić i Mario Mandžukić, a tamo će Hrvatska igrati protiv Francuske u nedjelju.

Kako su uoči utakmice bili uvjereni da osvajaju naslov prvaka svijeta i da trofej prvaka vraćaju kući u Englesku, tako su engleski mediji tragično doživjeli poraz svoje reprezentacije, ali većina je složna u jednom: "Učinili ste nas ponosnima".

"Godine boli se nastavljaju, ali bilo je zabavno sanjati", piše Independent.

Hoće li Hrvatska postati svjetski prvak u nogometu?

Ukupno glasova:

"Engleski put na Svjetskom prvenstvu stigao je do svog kraja srcedrapajućim porazom, nikada bolnijim", stoji u nastavku na Independentu.

"I ponovno bol. Engleska je izgubila u polufinalu Svjetskog prvenstva. Engleska je pretrpila emotivan poraz od Hrvatske", prenosi BBC.

"Učinili ste nas ponosnima! Engleska je ispala sa Svjetskog prvenstva nakon kasnog pogotka Hrvatske s kojim su slomljena srca nacije", piše The Sun.

"Mandžukić je stao na kraj snu Tri lava o osvajanju Svjetskog prvenstva, ali igrači će se vratiti kući kao nacionalni heroji", piše Mirror, koji je obranu Danijela Subašića nakon udarca Harryja Kanea označio kao najbolju na turniru.

"Vraćamo se kući! Engleska poražena od Hrvatske nakon produžetka. San o osvajanju naslova prvaka svijeta završen je bolnim porazom", piše Daily Mail.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider