Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatski rekorder

Emotivna poruka Darija Srne reprezentativcima: "Za povijest i beskonačnost, moja braćo!"

Rekorder po broju nastupa za Hrvatsku oglasio se uoči polufinala Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Darijo Srna, rekorder po broju nastupa (134) za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, oglasio se uoči polufinala Svjetskog prvenstva Hrvatska - Engleska.

Srna, koji se od dresa Vatrenih oprostio nakon ispadanja od Portugala u osmini finala Eura prije dvije godine, na svom je Instagramu napisao poruku koju prenosimo u cijelosti:

"Sutra je za povijest i za beskonačnost! Hvala vam što živite sve naše zajedničke snove i što sve one godine nisu bile uzalud! Hvala vam što sam i sada tamo s vama, svaki korak, svaki korner, svaki faul, svaki aut i svaki penal! Hvala vam što ste zauvijek moje srce i duša, moja braća, i više od toga! Hvala vam jer znam da i ovaj put sve ovo radite i za sebe i za sve nas! Ne dajte da se probudimo, pustite nas da još malo sanjamo zajedno, ovaj put do kraja! Svim svojim srcem uz vas!!! Jednom Vatreni - uvijek Vatreni!"

Tijekom punih 14 godina koliko je igrao za reprezentaciju Srni je najveći uspjeh ostao četvrtfinale Eura 2008. i osmina finala Eura 2016. To su ujedno i jedina dva velika natjecanja u njegovoj reprezentativnoj karijeri na kojima je Hrvatska uspjela proći skupinu, a oba puta je ispala već na prvoj prepreci.

Emotivno je Srna doživio ispadanje od i Turaka prije 10 godina i od Portugala prije dvije godine. Stoga se sad, s priprema svog novog kluba Cagliarija, prisjetio nekadašnjih suigrača i poželio im sve najbolje u srazu s Englezima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider