Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NAKON FINALA SP-a

Procurili detalji spektakularnog dočeka za Vatrene: Doznajte kad stižu i gdje će biti središnje slavlje

U organizacijskom odboru dočeka, u kojem su predstavnici Grada Zagreba i Hrvatskog nogometnog saveza te redatelj Krešo Dolenčić, u četvrtak je već pripremljen plan cijelog događanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija na ovom je svjetskom prvenstvu plasmanom u finale već postigla ogroman uspjeh, a bez obzira na to kako završi utakmica protiv Francuske, koja je na rasporedu u nedjelju u 17 sati, Vatrenima će po povratku u Hrvatsku biti organiziran, kako se već sad čini, doista spektakularan doček.

U organizacijskom odboru dočeka, u kojem su predstavnici Grada Zagreba i Hrvatskog nogometnog saveza te redatelj Krešo Dolenčić, u četvrtak je već pripremljen plan cijelog događanja, piše Jutarnji list.

Vatreni bi Moskvu trebali napustiti u ponedjeljak u 11 sati, a u Zagreb bi mogli sletjeti već oko 13:30. Središnja svečanost odvijat će se na Trgu bana Josipa Jelačića, gdje se očekuje više desetaka tisuća ljudi. Od Zračne luke "Dr. Franjo Tuđman" do središnjeg zagrebačkog trga trebali bi doći otvorenim autobusom, a vrlo je izgledno da će ih i putem pozdravljati navijači.

Na Trg bana Jelačića trebali bi stići oko 14:30, a sama svečanost na trgu trajat će sat vremena. Jedini izvođači na dočeku bit će Zaprešić Boysi.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider