Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četvorica samo bod iza

Dobili smo pobjednika 2. kola GOLmanije: Dvojica su imali jednak broj bodova, ali prvi može biti samo jedan

Vrijeme je da objavimo najuspješnije igrače u drugom kolu GOLmanije.

GOLmanija 2018

Nakon 2. kola Svjetskog prvenstva u Rusiji dobili smo pobjednika 2. kola GOLmanije Ivica Bojko i Josip Vlainić skupili su najviše, 126 od 160 mogućih bodova. Kako pobjednik kola može biti samo jedan, a to je onaj koji je prije odigrao GOLmaniju i unio prognoze, pobjednik drugog kola je Ivica Bojko i osvaja dres hrvatske reprezentacije

Koliko je ovo kolo bilo neizvjesno govori nam i sljedeći podatak. Čak četvorica igrača imala su samo bod manje. Za dlaku je prvo mjesto izbjeglo četvorki - Filip Fabijanec, Enam Gorinjac, Luka Jurić-Grgić i Zvone Pervan

Velika je konkurencija i zato se veselimo već sljedećim izazovima u trećem kolu u kojem trenutno vodi Krunoslav Šimičić s 34 boda. Iznenađujući rezultati u B skupini sigurno nisu išli na ruku većini igrača, ali oni najbolji su ipak dobro prognozirali.

U ukupnom poretku je trenutno vodeći Josip Vlainić s 249 bodova. Vidjet ćemo može li Josip zadržati vodeću poziciju do kraja prvenstva.

Ako još ne igrate GOLmaniju, uključite se jer nakon svakog kola najboljeg igrača nagrađujemo dresom Hrvatske ili loptom prvenstva.

Molimo pobjednika da nam se javi u inbox naše Facebook stranice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider