Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljubio se i grlio sa svima

Fantastičan doček za Dalića u Varaždinu: ''Ovako nešto nisam očekivao''

Nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu, danas se diljem Hrvatske dočekuje srebrne hrvatske nogometaše.

Hrvatski reprezentativci u ponedjeljak su doživjeli doček za pamćenje, ali nakon Zagreba očekuju se proslave i diljem Hrvatske. Jedan od gradova koji je izrazito ponosan na Vatrene je i Varaždin, koji je spremio poseban doček za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Brojni navijači dočekali su petoricu Vatrenih u Splitu te odmah pohrlili prema avionu kako bi se s njima fotografirali, a negdje u isto vrijeme počela je i fešta u Varaždinu gdje je stigao hrvatski izbornik. Zlatka Dalića dočekala je velika fešta u njegovoj ulici. Grlio se i ljubio sa svima, a ulicom se orilo i ''Ja sem Varaždinec, Varaždinec...'' 

''Dragi moji susjedi, ja sam bio i pred 100 tisuća ljudi, ali ovo me tako dirnulo i pogodilo. Nisu mi htjeli reći što se događa u mojoj ulici, ali ovo sada me toliko dirnulo. Znam kako imam dobre susjede i sugrađane, ali ovako nešto nisam očekivao. I meni je drago da ste prepoznali da smo igrali za Hrvatsku, da smo dali sve od sebe i da je ovo hvale vrijedno. Ono što je sinoć bilo u Zagrebu teško da se može ponoviti, jedino ako budemo prvaci'', rekao je hrvatski izbornik dok se orilo "Zlatko Dalić, Zlatko Dalić".

''Ono što je sinoć bilo u Zagrebu teško da se može ponoviti, jedino ako budemo prvaci. Ja sam puno puta rekao da se ne sramim svojeg porijekla, gdje sam krenuo, ali sam isto tako puno puta rekao da je meni Varaždin dao sve u životu da budem ovo što jesam i da ovo sve napravim'', poručio je Dalić.

U njegovoj ulici postavljena je ploča s natpisom ''Ulica Zlatka Dalića''.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider