Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak tjedan ih čeka

Zvone Boban secira: Evo što je najveći problem Milana

Poraz Milana u Udinama protiv domaćeg Udinesea nije iznenadio Zvonimira Bobana. Boban je nakon susreta u studiju SkySporta dodao kako je Milanov najveći problem što nema pravi momčadski nastup.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pogodak Antonija Di Natalea sredinom drugog poluvremena srušio je Milan u Udinama, a Zvonimir Boban je nakon susreta istaknuo kako je očito da je pred Clarenceom Seedorfom još puno posla.

"Seedorf je odlučio odmarati neke igrače prije susreta u Madridu protiv Atletica i ovo je očekivana izvedba. Problem Milana je izostanak momčadske igre, svi odrađuju ono što se od njih traži, ali nedostaje kohezije u momčadi. Seedorf će morati puno raditi na tome", rekla je bivša zvijezda Milana.

Poraz u Udinama dodatno je udaljio milansku momčad od europskih pozicija, trenutno se nalaze na desetom mjestu sa zaostatkom za petoplasiranim Interom od devet bodova. Ovo je bio drugi poraz Milana u nizu u Serie A, prije tjedan dana porazio ga je na San Siru Juventus, a sada je to učinio i Udinese.

Pred Seedorfom je težak tjedan, prvo ga u utorak očekuje uzvrat osmine finala Lige prvaka u Madridu, a zatim će na svom travnjaku u nedjelju igrati protiv Parme koja je u velikom naletu i ne zna za prvenstveni poraz još od početka studenog prošle godine kada je na Enniju Tardiniju slavio Juventus.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider