Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I još mu vratio...

Zvijezda Reala odgovorila Mourinhu i obranila suigrače

Portugalski srednji branič Pepe iz Real Madrida reagirao je na izjavu bivšeg trenera ''kraljevskog kluba'' i svog sunarodnjaka Josea Mourinha koji je kazao ''kako nogometaši Real Madrida troše previše vremena gledajući se u ogledalu''…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Čini se da je Mourinho jedino judsko biće koje se ujutro ustane i ne pogleda se u zrcalu'', ironično je odgovorio Pepe.

''Takva izjava neće nas izbaciti iz takta. Sasvim je normalno da se svaki profesionalni nogometaš brine za svoj imidž kako bi stvorio dobar dojam za svoj klub u kojem igra. Konkretno, kada smo mi u pitanju, za Real Madrid. Kada smo pred kamerama i u medijima, mislim da je to sasvim prihvatljivo.''

Nakon trogodišnjeg mandata u Real Madridu, Mourinho je prošlog ljeta napustio klub i vratio se u svoje staro jato, na Stamford Bridge u Chelsea. Naslijedio ga je talijanski stručnjak Carlo Ancelotti.

Kada je Mourinho izbacio iz prvog sastava legendarnog kapetana Ikera Casillasa, te na njegovo mjesto postavio Diega Lopeza, portugalski branič je stao iza svog kapetana.

''Nisam se zalagao za Ikera samo zato što je on Iker Casillas, već zbog toga što je on moj suigrač i zbog svega što je napravio za ovaj klub.''

Pepe je sugerirao kako se pod vodstvom Carla Ancelottija osjeća puno bolje nego pod Mourinhovom palicom…

''Donio nam je mirnoću u momčad, koja vam je potrebna da biste igrali dobro. On je bio igrač i razumije potrebe igrača. Vrlo sam sretan što ga imamo za trenera.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider