Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imaju sjajnu sezonu

Zvijezda Liverpoola: Želimo osvojiti naslov prvaka za Gerrarda

Napadač Liverpoola Daniel Sturridge tvrdi kako cijela momčad želi pomoći kapetanu Stevenu Gerrardu da dođe do onog što zaslužuje, do prvog naslova prvaka u karijeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpoolova sjajna forma ove sezone dovela je momčad s Anfielda u poziciju u kojoj nisu bili već godinama. 'Redsi' su u borbi za naslov prvaka i s obzirom na aktualnu formu, možda čak i prvi favoriti za osvajanje istog.

Daniel Sturridge i Luis Suarez imaju sjajnu sezonu, a upravo Sturridge tvrdi kako cijela svlačionica želi trofej posebno za kapetana Stevena Gerrarda.

''Stevie definitivno zaslužuje naslov prvaka, on ga zaslužuje zbog svega što je napravio za ovaj klub. Svaki igrač u momčadi dat će sve od sebe da ostvari taj cilj.''

Gerrard je u Liverpoolu proveo cijelu profesionalnu karijeru, a najbliže naslovu prvaka bio je 2009. godine kada je momčad s Anfielda završila na drugoj poziciji. Iako na leđima nosi 33 godine i dalje je iznimno važan za igru svoje momčadi.

''Na terenu je i dalje nevjerojatan, pravi vođa. On živi za ovaj klub, ovdje je cijelu karijeri i pravi je užitak igrati pokraj njega. Savršeni je primjer za svakog mladog igrača, bio je i ostao svjetska klasa. Uvijek će biti legenda, ne samo Liverpoola već i engleske reprezentacije i definitivno će otići u povijest kao jedan od najboljih veznih igrača svijeta.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider