Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

Zvijezda Juventusa smrtno uvrijedila Napoli: 'Čekamo objašnjenje!'

Vezni nogometaš Juventusa Claudio Marchisio (26) jako se zamjerio navijačima Napolija nakon izjave kako gaji posebne antipatije spram tog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U intervjuu za Corriere della Sera Marchisio je između ostaloga upitan postoje li igrači koji u njemu pobuđuju određenu dozu antipatije.

"Nema nekog određenog lica, već određene momčadi, posebice nakon grubih finala Talijanskog kupa i Superkupa: Napoli. Kada igram protiv Napolija nešto eksplodira u meni", rekao je Marchisio.

Njegova izjava dočekana je na nož, kako od strane navijača napuljskog kluba, koji su putem društvenih mreža Marchisija propisno izvrijeđali, tako i od samog Napolija.

"Marchisijevi komentari smrtna su uvreda za Napoli i za cijeli talijanski nogomet. Iznenađeni smo što igrač njegovog statusa, koji igra u tako prestižnom klubu, govori takve stvari. Nadamo se da je riječ bila samo o nesporazumu i čekamo objašnjenje od samog igrača i od Juventusa", stoji u priopćenju Napolija.

Odnos Juventusa i Napolija dosegao je vrlo nisku razinu nakon ogleda Talijanskog superkupa u Pekingu, igranog u kolovozu. U toj su utakmici Napoliju isključena dva igrača, a Juventus je naslov osvojio u produžetku (4-2). Igrači Napolija kasnije su iz protesta bojkotirali svečanu ceremoniju. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider