Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva će to biti utakmica

Zvijezda Cityja se vraća za derbi koji bi mogao odlučiti novog prvaka Engleske!

Menadžer nogometaša Manchester Cityja Manuel Pellegrini otkrio je kako će Sergio Agüero biti spreman za povratnički nastup nakon ozljede u derbiju protiv Liverpoola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski napadač nije zaigrao za 'građane' od utakmice protiv Barcelone u Ligi prvaka 12. ožujka zbog ozljede zadnje lože.

Propustit će i nadolazeći premierligaški ogled protiv Southamptona na Etihadu, ali bi trebao zaigrati u derbiju protiv Liverpoola na Anfieldu 13. travnja.

''Sergio je u redu. Upravo je radio s momčadi, ali započeo je s treninzima tek u četvrtak, pa mu je potrebno još rada kako bi bio 100 posto spreman. Nije u momčadi, ali je dobro što nema problema s ozljedom'', rekao je Pellegrini.

''Za njega je ovaj tjedan još prerano igrati jer je radio tek dva dana, ali za sljedeći tjedan i utakmicu protiv Liverpoola neće imati nikakvih problema'', dodao je čileanski stručnjak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider