Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvuči kao prijetnja

Zvijezda Arsenala brutalno iskren: Poslao klubu znakovitu poruku

Arsenalov španjolski veznjak Santi Cazorla nedavno je produljio ugovor s Topnicima, ali je u izjavi za Sport 360 svejedno najavio mogući odlazak iz kluba ukoliko momčad ne razvije snažniji pobjednički mentalitet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne tako davno, Arsenal je držao vodeće mjesto na ljestvici Premierlige. U zadnje četiri utakmice osvojio je samo jedan bod i sada je vrlo upitno hoće li uopće osigurati nastup u Ligi prvaka iduće sezone. Na ljestvici drži 4. mjesto s jednim bodom više od Evertona koji ga je u prošloj rundi dobio 3:0 i koji ima utakmicu manje od Arsenala.

"Želim osvojiti trofeje i zbog toga sam i došao u Arsenal. Svaki nogometaš želi trofeje. Arsenal je prošao puno sezona bez ijednog. Ako se taj trend nastavi, potražit ću drugi klub u kojem ću imati šansu osvajati naslove. Arsenalu nedostaje pobjednički mentalitet", veli 29-godišnji Cazorla.

Ne isključuje povratak u Španjolsku, u kojoj je prije dolaska u Arsenal igrao za Villarreal i Malagu: "Ne želim zatvoriti nijedna vrata, ali ugovor s Arsenalom veže me za iduće dvije sezone. Kada napunim 31 godinu, procijenit ću koja je najbolja opcija za mene. Bude li to Španjolska, bit ću oduševljen."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider