Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ni Messi ni Ronaldo nego...

Veliki Zidane otkrio tko ga je ove sezone najviše impresionirao

Legendarni umirovljeni francuski nogometaš Zinedine Zidane dao je veliku pohvalu velškom nositelju igre Tottenhama Garethu Baleu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trostruki dobitnik Zlatne lopte za najboljeg nogometaša svijeta, naime, vjeruje kako se Balea, strijelca 17 golova u 27 premierligaških susreta ove sezone, već sada može ravnopravno uspoređivati s najboljim svjetskim nogometašima Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom.

''Ove me je godine najviše impresionirao igrač koji nije igrao u Ligi prvaka. On igra u drugom kup-natjecanju (Europa ligi), a to je Bale. Ne možete ga uspoređivati jer je jedinstven, radi da stvari izgledaju jednostavno, a njegova je brzina zastrašujuća. Njegovo je ubrzanje nevjerojatno zbog sposobnosti da mijenja "brzine" na jako malom prostoru. Uza sve to on je jako dobar tehničar'', rekao je Zidane za Sky Sports.

''Zaista me impresionirao. Gledao sam ga dva do tri puta uživo, uključujući nedavno u Lyonu u utakmici koja nije bila nužno njegova najbolja, ali svaki put kada dobije loptu može vas iznenaditi. Možda još nije posve na razini kao druga dvojica (Messi i Ronaldo), ali je drugačiji. Stoga osobno mislim da nije daleko od njih.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider