Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajan gol, ali...

Zidane otkrio koji mu je najbolji gol u karijeri: Iznenadit ćete se!

Zidane nije izdvojio pogodak koji je Real Madridu donio posljednji naslov pobjednika Lige prvaka 2002. godine, kao ni pogodak Brazilu u finalu Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekad ponajbolji nogometaš svijeta, a danas pomoćni trener u madridskom Realu, Zinedine Zidane, otkrio je francuskim medijima koji mu je najbolji postignuti pogodak u karijeru.

>> Nova afera u Real Madridu: Zidane opasno razljutio Ronalda!

Začudo, Zidane nije izdvojio pogodak koji je Real Madridu donio posljednji naslov pobjednika Lige prvaka 2002. godine, kao ni pogodak Brazilu u finalu Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998. godine. Bivši je reprezentativac kao najbolji pogodak u karijeri naveo onaj u prijateljskom ogledu protiv Norveške 1998. godine.

Susret je završio rezultatom 3-3, a Zidane je postigao pogodak za vodstvo "trikolora" 2-1. Youri Djorkaeff proigrao je Zidanea dugom loptom na rubu norveškog šesnaesterca, ovaj ju je smireno prebacio oko svog braniča, napravio još nekoliko koraka, te ju potom neobranjivo poslao u mrežu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider