Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iritira ga i gotovo

Žestoko napao Ibrahimovića: Ne očekuje nikakvu reakciju, ali...

Bivši francuski nogometni reprezentativac Djibril Cisse (32) nije veliki obožavatelj svog kolege iz redova PSG-a Zlatana Ibrahimovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović je prošlog vikenda u ogledu Le Championnata protiv Cisseove Bastije postigao gol. Iako Cisse ne osporava nogometnu genijalnost švedskog napadača, zamjera mu njegovo bahato ponašanje.

"Nisam Ibrahimovićev obožavatelj. On pretjeruje i nedostaje mu poniznosti. Samo zato što je izvanredan igrač to ne znači da mora gledati ljude s visoka i pokazivati manjak poštovanja prema igračima koji možda nemaju njegov talent", rekao je Djibril Cisse za Le Parisien.

"Rekao je dvije ili tri stvari na travnjaku koje su me iznervirale. On bez sumnje ne mari jer sam ja za njega nitko i neće ni pročitati moje mišljenje, ali to nije cool", dodao je napadač koji je u siječnju ove godine prešao iz Kubana u Bastiju.

Otkako je došao u Bastiju Cisse je postigao 1 gol u osam nastupa, dok je Ibrahimović najbolji strijelac Le Championnata s 23 postignuta gola.

Nakon njegovih riječi teško je vjerovati da će mu Ibrahimović ostati dužan...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider